Meny
Meny

Poncho med tarp i superlett Ultrasil-materiale

Varekode: 30413500

          

 
Ponchoen er laget i superlett Ultrasil-materiale, og er både en regntett poncho og allværsoverheng. 

Dobbelsydd vanntett Ultrasil Cordura, med forsterkede festepunkter når den benyttes som overheng. 

Trekkes enkelt over hode og oppakning, og med strekkfester slik at ponchoen kan strekkes over hvileplassen som en bivuakk og dekke 2 hvileplasser.
kr 1 099,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Sea to Summit opprinnelige etos "å utstyre og inspirere" fortsetter å drive forskning og utvikling av nye teknikker, materialer, teknologier og produksjonsmetoder. Det inspirerer nye produktinnovasjoner som holder de i førersetet med å levere lettere, bedre laget og bedre ytende utstyr til utendørsentusiaster og aktive reisende rundt om i verden.

 

Sea to Summit hentet navnet sitt fra en ekspedisjon som en av grunnleggerne foretok før han bestemte seg for å starte sitt eget merke innen frilufts- og outdoorliv. Ekspedisjonen hans var fire måneder lang og han dro fra havet i Bengal opp til Mount Everest på 8848 meters høyde, uten ekstra oksygen. Eksedisjonen gikk på denne måten fra "Sea" til "Summit".

Mannen som utførte denne ekspedisjonen var Tim Macartney-Snape, og sammen med en gruppe venner begynte han å bygge opp foretaket Sea to Summit i Australia. Det ble raskt lagt fokus på å lage kompakte og slitesterke lettvektsprodukter for fjellturer, klatring og eventyr. Dette er et marked som aldri kan mettes, da behovene hele tiden øker, i takt med kravene. 

De produktene vi forventer i dag, sammen med kravene vi stiller til, er høyere enn de kravene vi stilte for bare 10 år siden. Utviklingen er stadig pågående, og dette gjelder både design, materiale, funksjoner med mer.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 30413500
Merker Sea To Summit
Farge Lime
Størrelse 145 X 265 cm som overheng
Materiale Dobbelsydd vanntett Ultrasil Cordura, med forsterkede festepunkter når den benyttes som overheng.
Vekt: 228 gram
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Poncho med tarp i superlett Ultrasil-materiale

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.