page contents
Meny
Meny

Tursekk på 65L - Rook fra Osprey

Varekode: 5-070-0-0 sort

Designed for Adventure. Med et enkelt, progressivt design, er Rook 65 en høyst innovativ backpackersekk, utviklet for utmerket komfort og og premium passform.

Rook 65 har et meget tilpasningsvennlig ventilert ryggsystem, ved å ta i bruk AirSpeed-suspendert netting over et stort luftgjennomstrømmende hull. Dette gjør det mulig for kroppen å synke inn i hoftebeltet og korsryggområdet av sekken, noe som øker den generelle komforten dramatisk, samtidig som du får en veldig stabil og støttende bæreopplevelse.

Tilpasning av overkroppslengden er veldig intuitiv, ved å ta i bruk et innovativt stige-feste-system. Rook 65 kan raskt og enkelt tilpasses til å passe deg perfekt. For å passe et større utvalg av overkroppslengder, kommer disse sekkene komplett med tosidige løftepunkter på overrammen, noe som sørger for at selen vil forbli komfortabel i hvilken som helst posisjon.

Et stort og godt polstret hoftebelte gir en veldig komfortabel passform og bidrar til å kunne bære tyngre last i sekken.

Rook har alle nødvendighetene for backpackerturer over flere dager; stor kapasitet med et øvre lokk og rom til sovepose nedenfor med tilgangspunkter. En innvendig skilleløsning gir deg et separat rom nedenfor, som også kan fjernes når det ikke brukes. Mange kompresjonsstropper gjør at sekken kan holde seg stabil, samtidig som vannflaskelommene i netting ikke er berørt. Doble hoftebeltelommer og en stor lomme i topplokket med nøkkelklips, gir deg enkelt tilgang til mindre utstyr.

Skulle du ha behov, er Rook kompatibel med Ospreys Daylite dagssekker, noe som gjør det mulig for deg å feste den mindre sekken på den større sekken, noe som utvider kapasiteten og gir deg en mulighet til å legge igjen den store sekken på campstedet og ta en kortere tur med dagssekken din.

Med alle disse egenskapene og fordelene, kommer Rook til å fikse enhver utfordring.

 

Vanlig pris kr 1 500,00

Special Price kr 1 299,00

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

 • Justerbart AirSpeed™-ventilert, trampolinesuspendert ryggpanel i netting

 • Justerbar rygglengde

 • Inngang til bunnen via glidelås

 • Kompatibel med Daylite & Daylite Plus

 • Feste punkter for tau

 • Integrert og avtagbar regntrekk

 • Intern hydrering lomme

 • Intern top kompresjonsrem

 • Lomme i bunn med intern skillevegg for sovepose

 • Brystrem med nødfløyte

 • Hoftebelte med dobbel glidelås tilgang

  Osprey sekker er prisvinnende ryggsekker og tursekker av god kvalitet.

  Innovativ design, funksjon og høy kvalitet gjør Osprey-sekkene verdensledende innenfor sitt felt. Velg sekken som passer din aktivitet best! Vi fører Osprey-sekker i alle størrelser for løping, sykling, og lengre turer.

  Osprey er et amerikansk selskap som ble etablert i Colorado i 1974. Gjennom kreativitet og nytenking har Osprey etablert seg som innovatører innen ryggsekker og reiseeffekter.

  De var en av de første produsentene som benyttet seg av teknikken med ventilerende nettpaneler i sine ryggsekker. 2015 designet de dessuten en helt ny type ryggsekk som former seg etter bærerens kropp, noe som gir en optimal vektfordeling.
 
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 5-070-0-0 sort
Merker Osprey
Farge Grafitt
Størrelse Maksdimensjoner (cm): 74 (l) x 42 (w) x 36 (d) - 65 Liter
Materiale Hovedstoff: 600D Polyester
Vekt: 1.6 kg
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Tursekk på 65L - Rook fra Osprey

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.