Meny
Meny

Opppheng brede trebeskytter til hengekøye Sea to summit

Varekode: AHAMTP

          

Sea to Summit er en stolt talsmann for Leave No Trace, og disse trebeskyttere vil sikre at trærne du henger hengekøyen din fra vil være der i flere generasjoner.

Tynne stropper kan fjerne det ytre laget av bark fra trærne, noe som kan forhindre at treet tilføres næring. Disse er på hele 38 mm webbing fordeler hengekøyevekten og reduserer slitasje på treet. 
 
Spenner med belagt, høyfast stål festes raskt til hengekøyestroppene som et enkelt og strømlinjeformet system.
 
Kompakte og lette: kan pakkes inn i hengekøyens kompresjonspose
 
Høyfaste hurtigkoblingsspenner designet for Sea to Summit Suspension Straps (selges separat) 
 
Kapasitet 180 kg

Vanlig pris kr 249,00

Special Price kr 211,65

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

Sea to Summit opprinnelige etos "å utstyre og inspirere" fortsetter å drive forskning og utvikling av nye teknikker, materialer, teknologier og produksjonsmetoder.

Det inspirerer nye produktinnovasjoner som holder de i førersetet med å levere lettere, bedre laget og bedre ytende utstyr til utendørsentusiaster og aktive reisende rundt om i verden.

Sea to Summit hentet navnet sitt fra en ekspedisjon som en av grunnleggerne foretok før han bestemte seg for å starte sitt eget merke innen frilufts- og outdoorliv. Ekspedisjonen hans var fire måneder lang og han dro fra havet i Bengal opp til Mount Everest på 8848 meters høyde, uten ekstra oksygen. Eksedisjonen gikk på denne måten fra "Sea" til "Summit".

Mannen som utførte denne ekspedisjonen var Tim Macartney-Snape, og sammen med en gruppe venner begynte han å bygge opp foretaket Sea to Summit i Australia. Det ble raskt lagt fokus på å lage kompakte og slitesterke lettvektsprodukter for fjellturer, klatring og eventyr. Dette er et marked som aldri kan mettes, da behovene hele tiden øker, i takt med kravene.

De produktene vi forventer i dag, sammen med kravene vi stiller til, er høyere enn de kravene vi stilte for bare 10 år siden. Utviklingen er stadig pågående, og dette gjelder både design, materiale, funksjoner med mer.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) AHAMTP
Merker Sea To Summit
Størrelse LxB 150 x 0,38 cm
Vekt: 135 gram
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Opppheng brede trebeskytter til hengekøye Sea to summit

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.