Meny
Meny

Drikkebelte Talon 6 Osprey

Varekode: 5-435, Talon 6 sort

Talon 6 har rent, moderne design og fantastisk ytelse, uansett type eventyr. Talon 6 vil ikke skuffe deg som den perfekte hoftesekken for bare det mest nødvendige.

600 ml tvillingflasker sitter i kompresjonshylsterne sine, klare for rask hydrering på farten. StraightJacket™-vinger som omslutter sekken for å komprimere lasten din, er flott i overgangen fra gåing til løping.

Den eksterne strikken er det perfekte stedet å plassere en lett jakke og på toppen av hovedrommet vil du finne en mindre, beleilig plassert lommebok-/nøkkellomme med glidelås.

Det snedig utformede nye AirScape™ trekkspillformede ryggpanelet i skum, kombinert med sømløs korsrygg-til-hoftebelte kroppsomslutning, forbedrer luftgjennomstrømningen og gir en enda bedre bæreopplevelse.

Glidelåslommene på hver side av hoftebeltet gir rask og enkel tilgang til mindre gjenstander, slik som telefon, snacks eller GPS.

Talon 6 er utviklet for å være lett, komfortabel, holdbar og eksepsjonelt allsidig. Uansett type eventyr, stiller Talon 6 opp.

Vanlig pris kr 849,00

Special Price kr 611,28

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer som håndsydde sekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 til Dolores, Colorado. Osprey produserer turutstyr og sekker med fantastisk passform, bra design og av svært høy kvalitet for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til.
Det er ikke uten grunn at Osprey mange Nordmenn har lagt sin elsk på Osprey og at de stadig vinner nye testet. Osprey - A Lifetime Commitment to Quality.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 5-435, Talon 6 sort
Merker Osprey
Farge Sort
Størrelse Maksdimensjoner (cm): 20 (l) x 30 (w) x 21 (d)
Materiale Nylon
Vekt: 330 gram
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Drikkebelte Talon 6 Osprey

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.