page contents
Meny
Meny

Fakkel Signal Hill 12 TenderFlame x Halvor Bakke

Varekode: 600011

En fakkel skaper hyggelig stemming i hagen eller på verandaen året rundt. Kan også brukes inne.
Alle våre produkter som brukes utendørs bør oppbevares under tak eller dekkes til, slik at det ikke kommer i direkte kontakt med regn når den ikke er i bruk.

Sør-Afrika og Cape Town har en spesiell plass i Halvors hjerte. De har vært inspirasjon for den nye TenderFlame Outdoor-kolleksjonen. Cape Town er en av de vakreste byene i verden. Fra rene klipper som stiger opp fra havene til dal på dal adskilt av klumpete topper, skoger, strender, vingårder og hvetemarker, og den tradisjonelle kaphollandske arkitekturen har alle vært til inspirasjon i designprosessen. De perfekte ingrediensene for å lage en fantastisk utendørs stemning. Du blir rett og slett forelsket!

Designer: Halvor Bakke

  • Tank 0,25 liter som gir brenntid på ca 7 timer
  • Ca 200 watt brenner
  • Tennes med Tenderfuel det trygge og rene drivstoffet
  • Soter ikke
  • Lukter ikke
  • Helt trygt
  • Dimensjon 12 cm og høyde 130 cm
  • Miljøvennlig

Vanlig pris kr 799,00

Special Price kr 679,15

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

TenderFlame – det er først og fremst flammer. De aller reneste flammene.

“Hemmeligheten” er kombinasjonen mellom det unike drivstoffet, TenderFuel, og den patenterte Tenderfuelveken. Drivstoffet er en helt giftfri og ikke brannfarlig væske som ikke antenner før den er oppvarmet til 104° celsius. Den spesielle veken varmer opp væsken til denne temperaturen når man holder en lighter mot den. Veken og selve brenneren er utformet slik at det bare er toppen av veken som oppnår høy nok temperatur. Væsken i tanken holder en mye lavere temperatur, noe som forhindrer at den fordamper.

 Vi har et mål og det er at alle skal kunne kose seg med koseflammer som ikke forurenser luften vi puste eller skader miljøet.


TenderFlame tilbyr flammer i små lys og store peiser, alle har den samme smarte teknologien og alle bruker det samme trygge og rene drivstoffet.

TenderFlame har utviklet pipefrie peiser uten røyk, rent-brennende alternativer til telys og andre små lamper og rene miljøflammer for alle som ønsker seg kosen uten lukt eller sot og partikler.

TenderFlame er både kos og varme. Den levende flammen er viktigst – på kjøpet får du varme, hvor den største brenneren gir over 2000 watt (som to vanlige panelovner).

TenderFlame forurenser ikke og er så trygg at du kan fylle på mens lyset eller peisen brenner.

TenderFlame skaper en hyggelig atmosfære både inne og ute. Våre lykter og lanterner er designet for en koselig atmosfære på bordet, og peisene gir deg atmosfæren du kjenner fra tradisjonell peiser. Kos deg i leilighet eller hus, selv om du ikke har en skorstein.

Vi gjør alt vi kan for å ha et grønt fotavtrykk med TenderFlame. 50 av våre små lykter forurenser mindre enn ett telys. Så hvis du vil lage et grønt, godt innendørs klima mens du koser deg, er TenderFlame det klare førstevalget.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 600011
Merker Tenderflame
Farge Sort
Størrelse Ø 12 x H 130 cm
Materiale Stål
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Fakkel Signal Hill 12 TenderFlame x Halvor Bakke

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.