Meny
Meny

Weekendbag stor - Mr. Wonderful

Varekode: kjøpe-weekendbag-på-nett

Mr. Wonderful

You can never have too many adventures.

Faktum er, uansett hvor mange opplevelser du har, blir det er aldri nok. Enten du drar bort for en helg med arbeidskolleger for å klatre et fjell, eller du skal tilbringe en måned på andre siden av jorden på en øde øy med din kjære.

Hvert eventyr er helt annerledes enn det neste, og hver enkelt lar deg oppdage forskjellige steder og møte forskjellige mennesker; men de alle endrer hvordan du ser verden, litt for hver gang.

Kom deg unna hvor du vil med denne weekendbagen, perfekt for korte turer og langhelger. Denne bagen har justerbare håndtak og fine gummipatch med kule sayings på, pluss lommer både innvendig og utvendig, slik at du kan beholde alt du trenger trygt bortgjemt for ditt neste eventyr. Laget av bomull og imitert skinn.

 

 

kr 599,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Vedlikeholdsinstruksjoner:

  • Vask med en fuktig klut.
  • Holdes vekk fra brann, skarpe gjenstander og løsemidler.

 

Mr. Wonderful ble opprettet i 2011 for å være et "ikke-kjedelig" grafisk designstudio som sender ut positive og muntre meldinger hver dag gjennom sine sosiale nettverk. Suksessen til disse meldingene og designene gjorde et splash på nettet, og Mr. Wonderful la til nye motiver til produktkatalogen sin, da deres følgere på sosiale nettverk vokste.

Først åpnet de nettbutikken der de solgte sine produkter og håndterte hele prosessen fra design til bestilling. Men det tok ikke lang tid før små gavebutikker spurte om de kunne begynne å selge varene, og deretter kom de store kjedene og tok inn Mr. Wonderful i sitt sortiment.

I dag vokser ikke Mr. Wonderful bare i Spania, men også internasjonalt, hvor de øker sin tilstedeværelse.

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) kjøpe-weekendbag-på-nett
Merker Mr. Wonderful
Farge Teal
Størrelse 53 x 22,5 x 31 cm
Materiale Bomull og imitert skinn
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Weekendbag stor - Mr. Wonderful

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.