Meny
Meny

Ultralett tursekk Exos 58L M Osprey

Varekode: 5-357-1-3 grønn M

 

Hva er det du må offre når du tenker på å kjøpe en ultralett ryggsekk? Komfort? Størrelse? Med Exos 58 trenger du ikke å ofre noe.

Exos tilbyr deg det du krever av en ultralett ryggsekk.

Det unike ExoForm™ bæresystemet og hoftebeltet bruker mesh design for å kunne gi en komfortable og stabil tilpasning ,noe som overskygger de tradisjonelle bæresystemene.

Den kommer også med et ventilerende AirSpeed™ ryggpanel som gir godt med ventilasjon når det er varmt, men samtidig også et solid bæresystem.

De små mesh lommene på skulderemmene passer utmerket for energy bar eller andre småting.Andre mindre lommer finner du også på hoftebeltet.

Noen ganger så kan de tradisjonelle topplokkene være litt for store, og til tider i veien. Exos kommer med et justerbart topplokk som justeres på samme måte som en stige - du kan enten gjøre den større eller mindre avhenging av hvor mye last du tar med deg.

Hvis du har behov for minimal med vekt så kan du ta av topplokket og ta i bruk det integrerte FlapJacket™ systemet, som fungerer som en beskyttelse for den øvre delen av ryggsekken.

Innholdet kan du holde under kontroll ved å ta i bruk det justerende komprimeringssystemet som du finner på hver sin side av ryggsekken.

Vanlig pris kr 1 899,00

Special Price kr 1 519,20

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

Hvert eneste element av Exos har blitt utviklet slik at vi kan tilby et produkt som er ultralett men som samtidig presterer som den skal.

Nøkkelegenskaper

  • AirSpeed trampoline mesh bæresystem
  • Exoform mesh hoftebelte og bæresystem
  • FlapJacket™ toplokk som kan bli brukt uten lokk
  • Intern hydrering lomme
  • Stow-on-the-Go™ stav feste
  • Topplokk tilgang

Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer som håndsydde sekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 til Dolores, Colorado. Osprey produserer turutstyr og sekker med fantastisk passform, bra design og av svært høy kvalitet for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til.
Det er ikke uten grunn at mange Nordmenn har lagt sin elsk på Osprey og at de stadig vinner nye testet. Osprey - A Lifetime Commitment to Quality.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 5-357-1-3 grønn M
Merker Osprey
Farge Grønn
Størrelse Maksdimensjoner (cm): 80 (l) x 41 (w) x 37 (d) | 58 Liter | Medium
Materiale 100D High Tenacity Nylon
Vekt: 1.23 kg
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ultralett tursekk Exos 58L M Osprey

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.