page contents
Meny
Meny

Tursekk Stratos 34 Osprey S/M

Varekode: 5-422-0-1 S/M Black

Stratos 24 tilfører ekte innovasjon og kvalitet til verdenen av ventilerte sekker.

Inspirert av Osprey’s AntiGravity™-teknologi, gir Stratos 34 et fullstendig justerbart AirSpeed™-ventilert ryggsystem som kombinerer enkeltdelskontruksjonen til ryggpanelet og hoftebeltet med suspendert netting med høy pusteevne. Dette gir økt komfort når været er varmt, også med tung last.

Den klassiske stilen og det rene designet, sammen med en imponerende komfortabel bæreevne, gjør Stratos 34 til en sikker vinner for turgåere og fjellvandrere som ser etter en ventilert dagssekk med nok kapasitet til ekstra klær, mat, vann og utstyr. Det avtagbare regndekket lagret i bunnlommen bedrer vannmotstanden og slitesterkt nylonstoff sørger for holdbarhet.

Stratos 34 har en stor panelåpning, en lomme med enkel tilgang på toppen og en stor ekspansjonslomme foran med vertikal glidelås, som er perfekt for sikker lagring av en jakke eller for enkel tilgang til et ekstra lag. Stratos 34 er den perfekte sekken for varme dager på snirklete stier.

Stratos 34 er kompatibel med alle Hydraulics™- og Hydraulics LT™-reservoarer.

Vanlig pris kr 1 540,00

Special Price kr 1 139,60

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer som håndsydde sekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 til Dolores, Colorado. Osprey produserer turutstyr og sekker med fantastisk passform, bra design og av svært høy kvalitet for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til.
Det er ikke uten grunn at mange Nordmenn har lagt sin elsk på Osprey og at de stadig vinner nye testet. Osprey - A Lifetime Commitment to Quality.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 5-422-0-1 S/M Black
Merker Osprey
Farge Sort
Størrelse Maksdimensjoner: 62L / 30W / 31D
Materiale 210D NYLON CROSSHATCH
Vekt: 1.4 kg
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Tursekk Stratos 34 Osprey S/M

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.