Sekken som ikke velter! Tropos 32L Osprey

Varekode: 5-311-6-0 Blå med rød stripe S18

 

Osprey ryggsekken Tropos er en dagssekk i toppklasse, utviklet for hverdagsbruk.

Med et suspendert ryggpanel med nettingventilasjon, kommer denne sekken til å hjelpe deg med å holde deg avkjølt på pendlings- eller forretningsreisen din.

  • Integrert støtte holder sekken oppreist og lett tilgjengelig
  • AirSpeed trampoline mesh bæresystem
  • Polstret laptop- og nettbretterme med direkte glidelåstilgang
  • Reflekterende grafiske detaljer
  • Vertikal-sentrert glidelåslomme
  • Tilknytningspunkt for LED-lys

kr 1 449,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Nøkkelegenskaper er et innvendig laptoperme, som er avskjermet fra bunnen av sekken, slik at du ikke skader maskinen din når du setter fra deg sekken. Tropos bidrar ytterligere til dette ved å ta i bruk en integrert støtte, som gjør at sekken holder seg oppreist på egenhånd, så du ikke trenger å støtte den opp når du skal nå utstyret ditt eller strekke deg etter telefonen din. Denne nyviningen forhindrer også at sekken velter og hjelper deg med å beskytte innholdet. En organiseringslomme foran hjelper deg med å holde eiendelene dine der de hører hjemme, samtidig som en mindre, ripesikker topplomme gir et et flott sted å oppbevare telefoner, solbriller eller andre gjenstander du enkelt trenger tilgang til.

En frontlomme i stretchnetting gir en enkel plass til hansker eller en jakke, sammen med doble sidelommer som er store nok til en vannflaske. Når den ikke er i bruk, kan støtten flates ut for enkel lagring.

En vertikal glidelåslomme foran gir en enkel plass til hansker eller en jakke, sammen med doble sidelommer som er store nok til en vannflaske.

Når den ikke er i bruk, kan støtten flates ut for enkel lagring.

Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer som håndsydde sekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 til Dolores, Colorado. Osprey produserer turutstyr og sekker med fantastisk passform, bra design og av svært høy kvalitet for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til.
Det er ikke uten grunn at Osprey mange Nordmenn har lagt sin elsk på Osprey og at de stadig vinner nye testet. Osprey - A Lifetime Commitment to Quality.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 5-311-6-0 Blå med rød stripe S18
Merker Osprey
Farge Blå
Størrelse 56 (L) x 33 (B) x 31 (H) cm
Materiale 420HD Nylon Packcloth
Vekt: 1.24 kg
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sekken som ikke velter! Tropos 32L Osprey

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.