Meny
Meny

Transportabel varmer som kan brukes på terrassen, i hagen, på hytta, i båten, i bobilen.

Varekode: Terrassevarmer hvit
 
Terrassevarmer fra Mensa Heating med infrarød varme som tåler vann og snø!
 
Som de eneste terrassevarmerne i verden, kan IMUS trygt berøres hele tiden - selv når den er påslått. Trygt for både barn og husdyr å berøre.

Transportabel varmer som kan brukes på terrassen, i hagen, på hytten, i båten, i bobilen.

På grunn av den unike konstruksjonen av det egenutviklede lampehuset, yter den samme varme med 550W som tilsvarerende varmere på 1500W.

ULG – Ultra Low Glare sikrer minimalt lys - 5-7000t brenntid.

Designet til å passe under bord alle bord med normal høyde.

 

kr 2 899,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

MUS gir miljøvennlig utendørs varme nøyaktig der du selv ønsker. IMUS er designet til å passe under ditt eksiterende hagebord samt fordele varmen så du kan nyte de lange, hyggelige kveldene enda lenger. IMUS 550W pære produserer perfekt varme som hjelper deg å forlenge utendørs-sesongen.

SAFE TOUCH by MENSA HEATING
Våre varmere er de eneste varmerne i sitt slag som har SAFE TOUCH teknologi, og dermed anses produktene til MENSA HEATING som de sikreste utendørs terrassevarmerene i verden.

 
GIR EN EFFEKT PÅ HELE 1500W MED BRUK AV KUN 550W
Mensa Heating bruker kun de beste varmeelementene på markedet (Quartz Short wave), som sikrer 92% effektivitet. Og som følge av vår unike konstruksjon av det bipolare lampehuset, så gir vårt produkt en varme som tilsvarer bruk av et varmeelement på hele 1500W, men bruker kun 550W. Dette gjør at kostnadene ved å bruke disse varmerne er betydelig mindre, og i tillegg kun 1/3 av Co2 utslipp.

REVOLUSJONERENDE KOSTNADSKUTT
IMUS revolusjonerer utendørs oppvarming med sine lave driftskostnader. Hvis man sammenligner IMUS med en tradisjonell gassvarmer snakker tallene for seg selv: Samlet sett kan man spare hele 94% av driftskostnadene. Med andre ord betyr dette at for de driftskostnadene som tilsvarer bruk av kun èn gassvarmer, kan man bruke 23 IMUS-produkter.
 
DEN NYE GENERASJON AV MILJØVENNLIGE TERRASSEVARMERE
Mensa Heating produserer de mest miljøvennlige terrassevarmerne på markedet for utendørs oppvarming. Med disse produktene sikrer Mensa Heating at den nye generasjon av terrassevarmere respekterer miljøet. Mensa Heatings produkter gir en reduksjon i CO2-utslipp på opptil 89% sammenlignet med en tradisjonell gassvarmer.
 
BEHAGELIG VARME
Oppvarmingen skapes ved hjelp av ufarlig infrarødt lys som øker vibrasjonene i kroppens blodceller, og som dermed gjør kroppen varm. Den lave plassering av IMUS varmekilde optimaliserer kroppens naturlige varmesystem, og sluttresultatet er en behagelig varme i hele kroppen.
 
DESIGNET MED TANKE PÅ KROPPEN
For å opprettholde varmen til våre vitale organer sørger kroppen vår automatisk for å redusere blodtilførselen til kroppens ekstremiteter når man utsettes for kulde. Det er derfor man som regel først blir kald i ben og armer. IMUS varmekilde er spesielt designet til å passe under bordet slik at behagelig varme spres oppover gjennom kroppen. Ved å sørge for at bena er varme gjør IMUS at kroppen sirkulerer varmen nedenfra jevnt gjennom hele kroppen.

FORLENG UTENDØRS-SESONGEN
Vår innovative varmeteknologi kan forlenge utendørs-sesongen med flere måneder. Mensa Heatings produkter leverer perfekt varme som sikrer deg mer tid på terrassen.

ENKEL I BRUK
IMUS plasseres enkelt under hagebordet. Den kan raskt tas i bruk og settes tilbake på plass etter en hyggelig kveld på terrassen, altanen eller i forteltet til campingvognen.

PLUG & PLAY
IMUS krever ingen forberedelser. Sett i stikkkontakten og du er klar til å nyte øyeblikkelig og behagelig varme.

 

MENSA HEATING - IMUS presentation video from MENSA HEATING on Vimeo.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) Terrassevarmer hvit
Farge Hvit
Størrelse Dypde 20 cm, bredde 20 cm, høyde 67,2 cm
Materiale Hardplast og rustfritt stål
Vekt: 3.6 kg
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Transportabel varmer som kan brukes på terrassen, i hagen, på hytta, i båten, i bobilen.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.