Meny
Meny

Stanley Kjelesett Basecamp Cook Set

Varekode: ST10-02479-025

Ta turkjøkkenet ditt til neste nivå.

Dette 21-delers kokesettet pakker all bekvemmeligheten til et fullt utstyrt kjøkken i en pakke som er perfekt for små hjem, sovesaler, campingplasser og livet på veien.

Med alle verktøyene du trenger for å forberede, lage mat, servere og rydde opp, kan du til og med oppbevare dette settet på kjøkkenet ditt til daglig bruk.

Kjelen i rustfritt stål rommer 3.5 liter, stekepannen rommer 940 ml. Det følger med 4 aksjetter, skåler (650 ml) og sporker, 1 skjærebrett, slikkepott og serveringsskje. 

Vanlig pris kr 1 599,00

Special Price kr 1 183,26

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

Stanley®

Stanley som merke har en rik historie på over 100 år. Stanley termosen ble funnet opp av William Stanley Jr., som for alltid forandret måten varme drikker ble oppbevart og konsumert, i 1913. Han kombinerte vakuum isolasjon og styrken av stål i en portabel flaske da han oppfant ståltermosen vi kjenner og elsker i dag.

I århundret etter, har hans termos utviklet seg fra konsept til ikon og blitt en essensiell del av arbeidsdagen, reiser og friluftsliv.

Stanley har blitt en del av talløse opplevelser og enda flere delte minner. Vi har vært der i daglige kaffepauser og like mange måltider gjennom termoser, mattermoser, kopper og flasker. For hvert år som går, fortsetter vi å gjøre vårt ypperste for å utvikle tidløse, men moderne, løsninger til dagens utendørs opplevelser.

 
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) ST10-02479-025
Merker Stanley
Farge Stål
Størrelse 3.5 Liter kjele | 940 ml stekepanne
Materiale 18/8 Rustfritt stål (BPA-fri)
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stanley Kjelesett Basecamp Cook Set

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.