Meny
Meny

Ryggsekk til sykkel - Osprey Syncro 12

Varekode: 5-051 sort Syncro 12

 

Multisportalternativet Syncro gir deg en passform for toppytelse og et utpreget ventilert ryggsystem, noe som lar deg holde deg avkjølt og rolig. Dette gjør den til en perfekt sekk for aktiviteter i varmt vær.

Syncro-serien har blitt mindre, lettere og raskere enn noen gang.

Syncro 5 har AirSpeed™-ryggsystem og en LightWire™ ramme, noe som tar ventilasjon til neste nivå, samtidig som en innovativ, åpen åk muliggjør maksimal luftgjennomstrømning langs ryggen.

Den er utstyrt med en ventilert BioStretch™-sele med ytelsespassform for å ytterligere øke luftgjennomstrømning. Selv på de varmeste turene og stiene, vil du oppleve utrolig ventilasjon og stabilitet i lasten.

Den strømlinjede profilen på sekken og LidLock™-festet for sykkelhjelm, gjør den perfekt for syklister som ønsker en effektiv og smidig måte å bære utstyret sitt på. Samtidig bidrar de romslige lommene og de dedikerte hydreringsermene til å utstyre denne sekken med egenskapene til å være et helprofesjonelt valg på tvers av sporter.

Et J-Zip-frontpanel gjør det enkelt å få tilgang til nødvendighetene dine, mens et komfortabelt, omsluttende hoftebelte med stretchnettinglommer gir deg et enkelt sted å lagre snacks eller små nødvendigheter.

Syncro 12 er mellomstørrelsen i samlingen, med rom til nødvendigheter for en varm dag. Sidelommer i stretchnetting gir deg et utmerket sted for lagring av softflasks eller vannflasker, og den ripesikre elektronikklommen gjør at du kan bære med deg telefonen din, solbriller eller GPS trygt.

Syncro er også kompatibel med Osprey Hydraulics™ & Hydraulics™ LT-reservoarer og har bryststropper med magnetspenner.

Vanlig pris kr 999,00

Special Price kr 719,28

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

  • AirSpeed™-ventilert, trampolinesuspendert ryggpanel i netting
  • Integrert og avtagbar regntrekk
  • Elastisk front lomme
  • LidLock™ sykkelhjelm feste
  • Ripefri lomme for solbriller og elektronikk 
  • Tilknytningspunkt for LED-lys

 

Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer som håndsydde sekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 til Dolores, Colorado. Osprey produserer turutstyr og sekker med fantastisk passform, bra design og av svært høy kvalitet for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til.
Det er ikke uten grunn at Osprey mange Nordmenn har lagt sin elsk på Osprey og at de stadig vinner nye testet. Osprey - A Lifetime Commitment to Quality.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 5-051 sort Syncro 12
Merker Osprey
Farge Sort
Størrelse Maksdimensjoner (cm): 46 (l) x 27 (w) x 23 (d)
Materiale Hovedstoff: 100D Nylon Honeycomb
Vekt: 780 gram
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ryggsekk til sykkel - Osprey Syncro 12

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.