Meny
Meny

Ryggsekk til barn 9-15 år - Jet 18L Osprey

Varekode: Jet 18 Teal

 

Share the adventure. Vi ønsker å inspirere barn/ungdom til å nyte frilusftsliv og Jet 18 er vår måte å gjøre dette på.

Vi vet at ved å gi barn det samme nivået av passform og funksjon på sekk som hos sine voksne motstykker, vil ingenting kunne stoppe eventyrlysten deres. Ut på en ettermiddagsfottur eller avgårde på en dagstur?

Jet 18 gir barnet ditt en fullverdig ryggsekk som kan konkurrere med hvilken som helst Osprey-sekk i voksen størrelse. Vi har sørget for at essensielle verktøy på eventyrferden er lette å gripe, med sidelommer i stretch-netting, frontparti i stretch og selelommer.

Å forsikre deg om at du kan holde barnet ditt under oppsyn, er grunnleggende for å kunne nyte friluftsliv sammen. Derfor har vi opprettet Jet med refleksiv grafikk og iøynefallende farger. Å holde barna avkjølte og komfortable når de er ute er avgjørende, derfor er Jet 18 utstyrt med et Airscape ™ ryggpanel med skumkanter for å fremme ventilasjon.

Vi vet at barn vokser raskere enn raskt, derfor er Jet 18 en slitesterk sekk som er egnet for barn i alderen 9 til 15 år.

Vanlig pris kr 649,00

Special Price kr 519,20

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Nøkkelegenskaper

  • AirScape™ ryggpanel med skumkanter for komfort og passform
  • Brystrem med nødfløyte
  • Kompatibel med Hydraulics ™ LT Reservoir
  • Intern nøkkelholder
  • Elastisk front lomme
  • Panel tilgang via glidelås


Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer som håndsydde sekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 til Dolores, Colorado. Osprey produserer turutstyr og sekker med fantastisk passform, bra design og av svært høy kvalitet for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til.
Det er ikke uten grunn at mange Nordmenn har lagt sin elsk på Osprey og at de stadig vinner nye testet. Osprey - A Lifetime Commitment to Quality.

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) Jet 18 Teal
Merker Osprey
Farge Teal
Størrelse 18 LIter
Materiale Hovedstoff: 210D Nylon Double Diamond Ripstop
Vekt: 550 gram
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ryggsekk til barn 9-15 år - Jet 18L Osprey

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.