Meny
Meny

Sammenleggbar ryggsekk 18L Stuff Pack Osprey

Varekode: 5-706-4 Oransje

I løpet av sekunder kan denne lette ryggsekken være stappet bort i sin egen bæreveske, ikke større enn et eple. Laget med praktiske funksjonene og detaljer.

Ultralight Stuff Pack er et svært innovativt produkt. Laget med en Deluxe AirMesh™ bæresystem, som gjør dette til en svært komfortabel ryggsekk, uvanlig for en sekk på denne størrelsen. Vannavvisende stoff og sømmer holder innholdet tørt ved lett duskregn eller en plutselige regnskyll.

For organisering og enkel tilgang har den en glidelåslomme lomme til små ting, en indre sikkerhets lomme og sidelomme i stretch for en flaske vann. Reflekterende grafikk gir økt synlighet.

De praktiske funksjonene og detaljene gjør dette til en perfekt dagstursekk  for deg som trenger en ryggsekk som tar lite plass og vekt  (90 gram) i bagasjen når du er på reise.

kr 339,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Spesifikasjoner:

  • Deluxe AirMesh™ komfortabelt bæresystem
  • Glidelås åpning til hovedrom
  • Reflekterende grafiske detaljer
  • Vannavvisende stoff og sømmer
  • Komprimeres enkelt ned i egen veske
  • Glidelås lomme til små ting
  • Sidelomme for drikkeflaske
  • Innvendig sikkerhetslomme

Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer som håndsydde sekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 til Dolores, Colorado. Osprey produserer turutstyr og sekker med fantastisk passform, bra design og av svært høy kvalitet for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til.
Det er ikke uten grunn at mange Nordmenn har lagt sin elsk på Osprey og at de stadig vinner nye testet. Osprey - A Lifetime Commitment to Quality.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 5-706-4 Oransje
Merker Osprey
Farge Oransje
Størrelse 18 liter
Materiale Vannavvisende stoff og sømmer
Vekt: 90 gram
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sammenleggbar ryggsekk 18L Stuff Pack Osprey

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.