Meny
Meny

Peis uten pipe Solo HB 90 Tenderflame

Varekode: 509007_kobber90

Klassisk peis for montering rett på vegg med flotte og levende flammer som gir en god og lun stemning. Dobbel vegg med luftspalte sikrer at peisen kan henges på alle typer vegger, også tapet.

  • Beskyttelses-glass på begge sider av veken
  • Brenntid ca 5 timer på en tank (tanken rommer 0.5 liter)
  • Ingen sot, ingen lukt
  • 9 cm lang stålveke, slukkelokk følger med
  • Ca 1100 watt brenner
  • Størrelse 45 x 23 x H45 cm
  • Vekt 10 kg

Unngå heksesot og bio-etanol og stearin. Få varmen og kosen fra levende flammer uten å skitne til luften rundt deg hver kveld.

Teknologien bak TenderFlame:
På samme måte som plantene trekker vann opp i stenglene klarer TenderFlame å trekke væske opp med en vevet patentert stålveke som varmes opp til over 104 grader og blir tyntflytende nok til at den «renner oppover». Veken brenner aldri opp og trenger ikke vedlikehold.

Drivstoffet kan ikke brenne uten veken, og det avgir heller ikke lukt, sotpartikler eller annet som skader luften vi puster inn.

TenderFlame er 100% trygt å bruke og TenderFuel er ikke giftig og kan ikke ta fyr hvis du søler med væsken.

Kun TenderFuel skal brukes i TenderFlame produkter.

kr 2 999,00

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

TenderFlame – det er først og fremst flammer. De aller reneste flammene.

De har et mål og det er at alle skal kunne kose seg med koseflammer som ikke forurenser luften vi puste eller skader miljøet.

TenderFlame tilbyr flammer i små lys og store peiser, alle har den samme smarte teknologien og alle bruker det samme trygge og rene drivstoffet.

TenderFlame har utviklet pipefrie peiser uten røyk, rent-brennende alternativer til telys og andre små lamper og rene miljøflammer for alle som ønsker seg kosen uten lukt eller uro for sot og partikler.

TenderFlame er både kos og varme. Den levende flammen er viktigst – på kjøpet får du varme, hvor den største brenneren gir over 2000 watt (som to vanlige panelovner).

Det blir – heldigvis – stadig strengere restriksjoner på hvordan vi behandler luften vi puster, både ute og inne. TenderFlame gir rentbrennende koseflammer med evigvarende veker som ikke brenner og et harmløst drifvstoff «TenderFuel.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 509007_kobber90
Merker Tenderflame
Farge Kobber
Størrelse 45 x 23 x H45 cm
Vekt: 10 kg
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Peis uten pipe Solo HB 90 Tenderflame

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.