Meny
Meny

Ryggsekk til dame - Osprey Tempest 9

Varekode: 5-440 lilla

Osprey ryggsekk til dame.

Ofte kopiert. Aldri tangert.

Den nye generasjonen av den ikoniske Tempest-serien har kommet, basert på 10 år med design.

Det snedig utformede nye AirScape™ trekkspillformede ryggpanelet i skum, kombinert med sømløs korsrygg-til-hoftebelte kroppsomslutning, forbedrer luftgjennomstrømningen og gir en enda bedre bæreopplevelse, ved å holde lasten nært kroppen og fordele vekten jevnt rundt hoftene.

Tempest 9 er komplett med innovative løsninger som Stow-on-the-Go™-feste for vandrestaver, LidLock™-feste for sykkelhjelm, enkelt feste for isøks og InsideOut™-kompresjonsstropper. Glidelåslommene på hver side av hoftebeltet gir rask og enkel tilgang til mindre gjenstander som telefon, snacks og GPS.

På toppen av lokket finner du en beleilig plassert lomme, ideell for småting som du trenger enkelt tilgang til. Foran på sekken finner du en elastisk strikk, perfekt for plassering av en jakke eller et ekstra lag med klær. Å holde seg hydrert under aktivitetene er kritisk og påfyll av hydreringsreservoaret har blitt gjort enkelt med enkel tilgang til eksterne hydreringsermer med hengeløkke.

Tempest 9 er kompatibel med 1.5L Hydraulics™- og 2L Hydraulics™-reservoarer og størrelsen Extra Small High Vis Raincover.

Tempest 9 er utviklet for å være lett, komfortabel, holdbar og eksepsjonelt allsidig. Uansett type eventyr, stiller Tempest 9 opp.

 

Nøkkelegenskaper

  • Designet for damer
  • AirScape™ nettingdekket ryggpanel med «trekkspillskum» for komfort og passform
  • Sømløs kroppsomslutning fra korsrygg til hoftebelte
  • Panel tilgang via glidelås
  • Justerbar rygglengde
  • Ekstern tilgang til hydrering 
kr 999,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer som håndsydde sekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 til Dolores, Colorado. Osprey produserer turutstyr og sekker med fantastisk passform, bra design og av svært høy kvalitet for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til.
Det er ikke uten grunn at Osprey mange Nordmenn har lagt sin elsk på Osprey og at de stadig vinner nye testet. Osprey - A Lifetime Commitment to Quality.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 5-440 lilla
Merker Osprey
Farge Lilla
Størrelse Maksdimensjoner (cm): 46 (l) x 23 (w) x 21 (d)
Materiale 420HD Nylon Packcloth
Vekt: 610 gram
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ryggsekk til dame - Osprey Tempest 9

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.