Meny
Meny

Nyhet Munnbind antibakterielt stoff og bra for huden

Varekode: PMASK sort

 

PERMANENT ANTIBAKTERIELT STOFF
Reduserer bakterievekst på stoffet/munnbindet Permas teknologi integrerer Nano Sinkoksid ( ZnO ) i selve stoffibrene, noe som gjør Perma munnbindet permanent antimikrobielt.

BRA FOR HUDEN DIN
Sinkoksid brukes til å behandle utslett, kviser og blokkere UV stråler. Ved gjentagende bruk av engangsmunnnbind er det mange som opplever utbrudd av uren
hud i området munnbindet dekker.

KOMFORTABEL, VASKBART OG GJENBRUKBART
Perma munnbindet er laget av en myk bomulls og polyesterblanding som holder seg kjølig selv i varmt vær. Justerbare elastiske hylser sørger for meget god passform. Perma munnbindet motstår også bakterielukt for varig komfort. Kan vaskes på 30-90⁰C. Perma munnbind er vaskbare og kan brukes om og om igjen, den antibakterierille funksjonen er permanent og kan ikke vaskes ut, grunnet polymering.

MILJØVENNLIG
I tillegg til å være gjenbrukbart, slipper du ikke kjemikalier ut i miljøet når du vasker Perma munnbindet. Dette er fordi Perma munnbindet ikke har noe kjemiske belegg som de fleste andre antimikrobielle tekstiler har.

 

kr 199,00

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

Den antibakterierille funksjonen er permanent og kan ikke vaskes ut grunnet polymering.

Hva er unikt med Perma teknologien?

Det polymerte Perma materialet får de gunstige egenskapene til Zink Oxcide og mister ikke effekten omman bruker den i tekstiler som vaskes mange ganger. De vanligste antibakterielle tekstiler i dag, benytter impregnering/coating med sølv.

Sølv dreper bakterier og fremmer MRSA problematikk. Den antibakterielle effekten forsvinner etter få vask, og sølv ionene ender opp i naturen - og den er meget giftig for vannlevende dyr. Disse utfordringene med sølv er borte om man benytter Perma teknologien.

Nano Zink Oksid ( nZnO ) er anerkjent og benyttes til en rekke formål som: behandling av sår, magesår og mikrobielle infeksjoner. Zink Oxcide er et FDA godkjent materiale og gir ingen negativ hudreaksjon, og som hindrer vekst av skadelige bakterier som Staphylococcus aureus , Klebsiella pneumoniae og Candida albicans. Nano Zink Oksid ( nZnO ) dreper ikke bakterier, men påvirker cellemembranene og hindrer de i å formere seg. Dette gjør at vi ikke får MRSA problemer.

Munnbindene er kategorisert som utstyr for personlig bruk, og ikke som profesjonelt smitteverns utstyr. Produsert i henhold til ISO 9001 og Oeko Tex Standard 100. Perma er sertifisert via JIS (Japanese Industrial Standard), godkjent av SGS, BOKEN, og Intertek Labs.

Egenskaper og fordeler Perma nZnO teknologien:

  • Permanent antibakteriell
  • Mindre lukt
  • Anti MRSA (stafylokokker)
  • Smuss avvisende
  • Vann avvisende
  • UV bestandig, solfaktor 40+ (UV A 93,4% / UV B 98,4%)
  • Miljøvennlig
  • Ubegrenset gjenbruk

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) PMASK sort
Merker Perma
Farge Sort
Størrelse One size | Unisex
Materiale 52 % bomull | 43% polyester | 5% spandex
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nyhet Munnbind antibakterielt stoff og bra for huden

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.