page contents
Meny
Meny

Nyhet! Munnbind med permanent antibakterielt stoff.

Varekode: PMASK sort

 

PERMANENT ANTIBAKTERIELT STOFF
Reduserer bakterievekst på stoffet/munnbindet da Permas teknologi integrerer Nano Sinkoksid (ZnO) i selve stoffibrene, noe som gjør Perma munnbindet permanent antibakterielt.

BRA FOR HUDEN DIN
Sinkoksid (er innesydd med tråder i munnbindet) brukes til å behandle utslett, kviser og blokkere UV stråler. Ved gjentagende bruk av engangsmunnnbind er det mange som opplever utbrudd av uren hud i området munnbindet dekker. Perma munnbindet puster veldig bra og er best i klassen.

KOMFORTABEL, VASKBART OG GJENBRUKBART
Perma munnbindet er laget av en myk bomulls- og polyesterblanding som holder seg kjølig selv i varmt vær. Justerbare elastiske stropper sørger for meget god passform. Perma munnbindet motstår også bakterielukt for varig komfort. Kan vaskes på 60-90⁰C. Perma munnbind er vaskbare og kan brukes om og om igjen.

Den antibakterierille funksjonen er permanent og kan ikke vaskes ut, grunnet polymering.

MILJØVENNLIG
I tillegg til å være gjenbrukbart, slipper du ikke kjemikalier ut i miljøet når du vasker Perma munnbindet. Dette er fordi Perma munnbindet ikke har noe kjemiske belegg som de fleste andre antibakterielle tekstiler har.

Munnbindene er kategorisert som utstyr for personlig bruk, og ikke som profesjonelt smitteverns utstyr. Produsert i henhold til ISO 9001 og Oeko Tex Standard 100. Perma er sertifisert via JIS (Japanese Industrial Standard), godkjent av SGS, BOKEN, og Intertek Labs.

Ikke noe å lure på, dette er munnbindet du skal ha :-)

B2B: Ønsker du et større antall så kontakt oss på kundeservice@travelstuff.no

Vanlig pris kr 199,00

Special Price kr 149,00

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

Hva er unikt med Perma teknologien?

Det polymerte Perma materialet får de gunstige egenskapene til Zink Oxcide og mister ikke effekten omman bruker den i tekstiler som vaskes mange ganger. De vanligste antibakterielle tekstiler i dag, benytter impregnering/coating med sølv.

Sølv dreper bakterier og fremmer MRSA problematikk. Den antibakterielle effekten forsvinner etter få vask, og sølv ionene ender opp i naturen - og den er meget giftig for vannlevende dyr. Disse utfordringene med sølv er borte om man benytter Perma teknologien.

Nano Zink Oksid ( nZnO ) er anerkjent og benyttes til en rekke formål som: behandling av sår, magesår og mikrobielle infeksjoner. Zink Oxcide er et FDA godkjent materiale og gir ingen negativ hudreaksjon, og som hindrer vekst av skadelige bakterier som Staphylococcus aureus , Klebsiella pneumoniae og Candida albicans. Nano Zink Oksid ( nZnO ) dreper ikke bakterier, men påvirker cellemembranene og hindrer de i å formere seg. Dette gjør at vi ikke får MRSA problemer.

Munnbindene er kategorisert som utstyr for personlig bruk, og ikke som profesjonelt smitteverns utstyr. Produsert i henhold til ISO 9001 og Oeko Tex Standard 100. Perma er sertifisert via JIS (Japanese Industrial Standard), godkjent av SGS, BOKEN, og Intertek Labs.

Egenskaper og fordeler Perma nZnO teknologien:

  • Permanent antibakteriell
  • Mindre lukt
  • Anti MRSA (stafylokokker)
  • Smuss avvisende
  • Vann avvisende
  • UV bestandig, solfaktor 40+ (UV A 93,4% / UV B 98,4%)
  • Miljøvennlig
  • Ubegrenset gjenbruk

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) PMASK sort
Merker Perma
Farge Sort
Størrelse One size | Unisex
Materiale 52 % bomull | 43% polyester | 5% spandex
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nyhet! Munnbind med permanent antibakterielt stoff.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.