Meny
Meny

Bambuskopp Caravan - Eco Chic

Varekode: 81020

Med den voksende trenden med takeaway kaffe og behovet for koffein, er det et raskt økende problem med engangskopper. Selv om de fleste engangs kaffekopper er resirkulerbare, er det mye feilkommunikasjon som fører til at mange kopper ikke blir resirkulert.

I Storbritannia alene blir over 7 millioner engangskopper brukt hver dag, avrundet blir det om lag 2,5 milliarder årlig.

Engangs kaffekopper er laget av papir, men i de fleste tilfeller er det også et lag av 5% plastpolyeten for å gjøre materialet vanntett.

Dette betyr at disse koppene ikke kan resirkuleres ved vanlige resirkuleringsanlegg. Dette skyldes behovet for spesialutsty; i Storbritannia er det bare tre steder hvor disse koppene kan resirkuleres. Det betyr at det er svært få engangs kaffekopper som blir resirkulert.

Derfor har Eco Chic utviklet bambuskopper som et bærekraftig alternativ til engangkopper.

 

Eco Chic Bambuskopper:

  •  Miljøvennlige
  •  Skrulokk med silikonpropp som ikke drypper
  •  Tåler oppvaskmaskin
  •  God gripeflate
  •  Koppene er laget av 80% nedbrytbare materialer
kr 139,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Eco Chic: "Målet vårt er å skape bærekraftige produkter som gjør de små forandringene enkle i kampen mot bruk og kast samfunnet. Våre lette og vanntette produkter, designet for gjenbruk, gir kundene de praktiske og stilige løsningene de trenger.Komplett med en PCV-fôring, er våre produkter garantert å vare, og gir en holdbar høy kvalitet som du kan stole på."

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 81020
Merker Eco Chic
Størrelse 400 mL
Materiale Bambus, maispulver
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Bambuskopp Caravan - Eco Chic

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.