Meny
Meny

PacsafeHøy sikkerhet med 5 sikringer mot tyveri:

  1. Carrysafe® Slashguard Straps: Fleksibel, lett og rustfri wire som er integrert i de justerbare Carrysafe® skulderremmene. De er ikke synlige, men er svært effektive når det gjelder å unngå at tyver skjærer over skulderstroppen og løper avgårde med veska.
  2. Exomesh® Slashguard: Tyver som skjærer seg gjennom vesker, gjør det ofte gjennom forsiden, siden eller bunnen, som gjør at verdisakene faller ut. Den lette metallnettingen er integrert og skjult på de mest utsatte stedene på vesken/bagen, noe som gir økt beskyttelse.
  3. RFID-safe® blokkerende lommer og materiale: De fleste pass, kredittkort og ID-kort inneholder nå en RFID microchip. Denne chipen inneholder svært personlig og sensitiv informasjon. Identitetstyver kan stjele denne informasjonen fra ca. 3m unna ved hjelp av en RFID-skanner. Pacsafes prisvinnende RFIDsafe™-blokkerende materiale hindrer denne informasjonen i å falle i feil hender ved å blokkere så og si alle signaler mellom 10 MHz - 3 GHz, som dekker radiofrekvensen som blir brukt i pass, kredittkort/smartkort og nøkkelkort. PS: Det unike med Pacsafes RFID-blokkering i motsetning til andre, er at den slipper gjennom signaler til f.eks. busskort, adgangskort osv.
  4. Smart zipper security: Alle glidelåsdragerne kan festes til diskrete sikkerhetshekter på vesken, noe som gjør det mye mer komplisert å komme inn i veskens rom. Dette er genialt med tanke på f.eks. pendling på overfylte tog, busser og trikker.
  5. Turn & Lock sikkerhetskroker: Disse små og smarte innretningene er svært praktiske. Kroken kan åpnes så du kan feste vesken/bagen til et fastpunkt. Når du vrir på kroken, låses den fast, noe som gjør det enda vanskeligere for en veskenapper å ta seg til rette. Du kan f.eks. løsne kroken fra festet, snurre den kuttsikre skulderremmen rundt et armlene på en restaurantstol, bussete el.l., og gjøre det mye vanskeligere for tyver å ta med eiendelene dine.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.