Meny
Meny

Toalettmappe Paris Plume 7,5L Lipault

Varekode: 62715 1596

Samsonite logo

Toalettmappe i 100% nylon.

Toalettmappe har en stor åpning, og er kategorisert som myk.

Lipualt blander praktikalitet og mote sømløst.

Vanlig pris kr 399,00

Special Price kr 249,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Lipault ble grunnlagt av den franske designeren Francois Lipovetsky i 2005, og kjøpt opp av Samsonite i 2014.

Lipault henter inspirasjon fra dagens Paris, en urban, moderne og av og til hemmelig by som er i konstant fornyelse. En inspirasjonskilde: pariserinnen. Merkevaren henter inspirasjon fra naturlig eleganse, uformelt utseende, subtil sensualitet og det som gir den en unik følelse. Hvert skritt blir til et eventyr, Paris en lekeplass og mote blir en uttrykksform.

Håndvesker, weekend-vesker, kofferter, lommebøker, små og store duffle bager … Våre kreasjoner er mye mer enn tilbehør – de er ekte følgesvenner i jakten på skjulte skatter. Nøye utvalgt, kjærtegnet, smigret – de passer til silhuetten din, fullender utseendet og leker med stilen din. Lipault forestiller seg kolleksjoner i silkemyk nylon, mykt skinn, fargerikt, energisk eller mønstertrykt … Å leve hver dag med stil!

Lipaults kjerne er resolutt feminin og energisk. Uforskammet, leken, sprudlende og dristig – Lipault er for alle kvinner, selvstendige i både motestilen og livet. For dem som tør å gå mot strømmen, som skaper, mix&matcher på nytt og møter hverandre med et smil.

Farger som inspirasjon, år etter år og sesong etter sesong. Fargerik og glitrende kolleksjon for å fortrylle garderoben din og gi antrekkene en ny vri. Fra kirsebærrød til klarblå til sennepsgul og khaki – Lipault henter tilbake klassikerne og leker med farger. Uendelige paletter, dype og levende farger, Lipault fornyer fargene for å gjøre hver eneste dag unik.Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 62715 1596
Merker Lipault
Farge Navy
Størrelse 22 x 30 x 13 cm
Materiale 100% Nylon
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Toalettmappe Paris Plume 7,5L Lipault

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.