Meny
Meny

Le Creuset Tekanne med metalsil 1.3L - Rosa

Varekode: 60701137850103

 

Le Creusets tekanne i stentøy med tilhørende metallsil finnes i utvalgte Le Creuset-farger, og pynter opp på ethvert bord sammen med store tekrus. Metallsilen sørger for at tebladene ikke blander seg med tevannet i kannen. Det slitesterke og solide stentøyet gjør kannen ugjennomtrengelig for smak, fukt, lukt og farge fra teen. Tåler rengjøring i oppvaskmaskin.

Hos Le Creuset har vi vært eksperter på farger siden 1925, og har gjennom årene kunnet tilby diverse produkter i tidens trendfarger. Naturen er en av våre største inspirasjonskilder når det kommer til fargevalget, og til vår nye, eksklusive Ombré-lansering har vi hentet inspirasjon fra fargespillene i havet, rosen og klippene.

Det har tatt fargeeksperter flere år å utvikle graderingen i dette Ombré-fargespillet, og resultatet er et moderne og trendy uttrykk som appellerer til designelskeren. Ombré, som betyr «skygge» på fransk, refererer til en fargeteknikk hvor en solid farge «fader» over i en annen nyanse.

Varmekilder: Mikrobølgeovn, ovn
Rengjøring: Håndvask, oppvaskmaskin
Garanti: 5 år

kr 599,00

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

Historien om Le Creuset Som resultat av en sterkt forankret håndverkstradisjon og kontinuerlig fokus på innovasjon, har Le Creuset siden 1925 vært anerkjent som leverandør av kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet. Den runde støpejernsgryten kalt Cocotte (fransk ord for gryte) var det første produktet som ble laget på fabrikken for 90 år siden. Gryten har blitt løpende forbedret, og er i dag verdensberømt for sitt ikoniske design og suverene funksjonalitet. Volcanic var den første fargen som ble produsert på Le Creusets fabrikk i Frankrike. Fargen på den glødende flammen fra smeltet støpejern minner om fargen på flytende lava, noe som har vært inspirasjonskilde til den ikoniske fargen Volcanic. Denne fargen har vært Le Creusets varemerke siden 1925. Respekten for tradisjonelt håndverk preger hvert eneste produkt fra Le Creuset, som representerer kompromissløs kvalitet og gir deg de beste forutsetninger for gode resultater på kjøkkenet. Le Creusets produktutvalg består i dag av kjøkkenutstyr i mange kategorier på tvers av materialer, farger og designer. Dette omfatter de velkjente støpejernsproduktene, stentøy, rustfritt stål og non-stick-gryter og -panner samt bakeformer, kjeler, kverner, vintilbehør og kjøkkenredskaper.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 60701137850103
Merker Le Creuset
Farge Rosa
Størrelse 1.3 liter
Materiale Stentøy
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Le Creuset Tekanne med metalsil 1.3L - Rosa

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.