Meny
Meny

Le Creuset sett i 3 deler

Varekode: 51804000010002

Den nye generasjonen av non-stick- produkter har et belegg som er fire ganger mer slitesterk enn tidligere og tåler bruk av metallredskaper.

Toughened Non-Stick-serien er fremstilt av presset aluminium, som er en effektiv varmeleder. Dette gjør grytene og stekepannene ideelle til tilberedning av hurtige retter.

 

Grytene og pannene har non-stick-belegg både innvendig og utvendig, noe som gjør den enkel å rengjøre. Dessuten kan du bruke mindre fettstoffer i matlagingen. Grytene og pannene kan brukes på alle varmekilder, også induksjon. Tåler ovn opptil 260 °C samt rengjøring i oppvaskmaskin. Belegget er PFOA- og PFOS-fritt.

Varmekilder: Elektrisk, gass, induksjon, keramisk, ovn
Rengjøring: Håndvask, oppvaskmaskin
Garanti: Livstidgaranti

 

 

 Dishwasher Safe Icon    

kr 2 979,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Historien om Le Creuset Som resultat av en sterkt forankret håndverkstradisjon og kontinuerlig fokus på innovasjon, har Le Creuset siden 1925 vært anerkjent som leverandør av kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet. Den runde støpejernsgryten kalt Cocotte (fransk ord for gryte) var det første produktet som ble laget på fabrikken for 90 år siden. Gryten har blitt løpende forbedret, og er i dag verdensberømt for sitt ikoniske design og suverene funksjonalitet. Volcanic var den første fargen som ble produsert på Le Creusets fabrikk i Frankrike. Fargen på den glødende flammen fra smeltet støpejern minner om fargen på flytende lava, noe som har vært inspirasjonskilde til den ikoniske fargen Volcanic. Denne fargen har vært Le Creusets varemerke siden 1925. Respekten for tradisjonelt håndverk preger hvert eneste produkt fra Le Creuset, som representerer kompromissløs kvalitet og gir deg de beste forutsetninger for gode resultater på kjøkkenet. Le Creusets produktutvalg består i dag av kjøkkenutstyr i mange kategorier på tvers av materialer, farger og designer. Dette omfatter de velkjente støpejernsproduktene, stentøy, rustfritt stål og non-stick-gryter og -panner samt bakeformer, kjeler, kverner, vintilbehør og kjøkkenredskaper.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 51804000010002
Merker Le Creuset
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Le Creuset sett i 3 deler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.