page contents
Meny
Meny

Osprey Kitsuma 1.5 Sekk til hydrering Dame

Varekode: 10003925 Blue Mage

Kitsuma 1,5 - Liquid Movement.

Når det er kritisk å holde seg hydrert, er Kitsuma den ideelle sekken. Den er utviklet med et fokusert sett av egenskaper og ytelsesbasert passform, og kan derfor bevege seg med deg under aktitviteter i varmt vær. 

Et minimalt, strømlinjet design og stabil passform, holder vannet ditt på plass, selv når tempoet øker. En innovativ, ventilert nettingsele, et ryggpanel og bryststropp i netting låser sekken til ryggen, mens bitventilen er alltid innen rekkevidde, takket være den innovative magnetiske bryststroppen som kan åpnes og lukkes med én hånd, samtidig som du kan holde blikket på veien. 

En ripesikker topplomme kan lagre solbrillene eller telefonen din uten at du risikerer skade, likedan med en separert lomme og klips til nøklene dine. Feste for blinklys og refleksive farger gir deg roen i mørket. Kitsuma ryggsystem byr også på en imponerende kvinnespesifikk passform, med ergonomisk utformet sele, åk og ryggpanel.

NB. Hydraulics reservoir kjøpes separat.

Vanlig pris kr 550,00

Special Price kr 407,00

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer som håndsydde sekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 til Dolores, Colorado. Osprey produserer turutstyr og sekker med fantastisk passform, bra design og av svært høy kvalitet for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til. Det er ikke uten grunn at mange Nordmenn har lagt sin elsk på Osprey og at de stadig vinner nye testet. Osprey - A Lifetime Commitment to Quality.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 10003925 Blue Mage
Merker Osprey
Farge Blå
Størrelse Maksdimensjoner (cm): 37L / 20W / 12D | 1.5 Liter
Materiale Hovedstoff: 210D Poly Honeycomb
Vekt: 210 gram
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Osprey Kitsuma 1.5 Sekk til hydrering Dame

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.