Meny
Meny

Gryte med belegg og glasslokk 6 liter fra Le Creuset

Varekode: 51111240010502

Den nye generasjonen av non-stick- produkter har et belegg som er fire ganger mer slitesterk enn tidligere og tåler bruk av metallredskaper.

Gryten med glasslokk fra Le Creusets Toughened Non-Stick-serie er ideell til koking av grønnsaker, supper, pasta- og risretter samt til stuinger og andre melkebaserte retter. Toughened Non-Stick-serien er fremstilt av presset aluminium, som er en effektiv varmeleder. Dette gjør gryten ideell til tilberedning av hurtige retter.

Gryten har non-stick-belegg både innvendig og utvendig. Dette reduserer behovet for stekefett til et minimum, og gjør den enkel å rengjøre. Gryten kan brukes på alle varmekilder, også induksjon. Tåler ovn opptil 260 °C samt rengjøring i oppvaskmaskin. Belegget er PFOA- og PFOS-fritt.

Varmekilder: Elektrisk, gass, induksjon, keramisk, ovn
Rengjøring: Håndvask, oppvaskmaskin
Garanti: Livstidgaranti

 

 Dishwasher Safe Icon 

kr 1 799,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Historien om Le Creuset Som resultat av en sterkt forankret håndverkstradisjon og kontinuerlig fokus på innovasjon, har Le Creuset siden 1925 vært anerkjent som leverandør av kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet. Den runde støpejernsgryten kalt Cocotte (fransk ord for gryte) var det første produktet som ble laget på fabrikken for 90 år siden. Gryten har blitt løpende forbedret, og er i dag verdensberømt for sitt ikoniske design og suverene funksjonalitet. Volcanic var den første fargen som ble produsert på Le Creusets fabrikk i Frankrike. Fargen på den glødende flammen fra smeltet støpejern minner om fargen på flytende lava, noe som har vært inspirasjonskilde til den ikoniske fargen Volcanic. Denne fargen har vært Le Creusets varemerke siden 1925. Respekten for tradisjonelt håndverk preger hvert eneste produkt fra Le Creuset, som representerer kompromissløs kvalitet og gir deg de beste forutsetninger for gode resultater på kjøkkenet. Le Creusets produktutvalg består i dag av kjøkkenutstyr i mange kategorier på tvers av materialer, farger og designer. Dette omfatter de velkjente støpejernsproduktene, stentøy, rustfritt stål og non-stick-gryter og -panner samt bakeformer, kjeler, kverner, vintilbehør og kjøkkenredskaper.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 51111240010502
Merker Le Creuset
Farge Sort
Størrelse 6 L/24 CM
Materiale Aluminium
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Gryte med belegg og glasslokk 6 liter fra Le Creuset

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.