page contents
Meny
Meny

Reklamegaver

Vi hjelper deg med produkter for riktig profilering av selskapet og/eller merkevaren din. 

NB: Vi selger kun til bedrifter/B2B-markedet.

I jungelen av alternativer finner vi, gjerne sammen med deg, frem til akkurat det som sørger for at mottaker får ønsket inntrykk av deg og det du ønsker å profilere/selge.

Våre merkenavn

Hos oss finner du mange velkjente varemerker innen profileringsbransjen. Vi utvider regelmessig sortimentet vårt med flotte nye varemerker som kundene ønsker.

Klikk på et av varemerkene våre for å se alle de fantastiske produktene som tilbys. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Riktig strategi?

Det er ikke alltid flest mulig er rett strategi, så kanskje du bør redusere antallet eller finne frem til et alternativt produkt?

Er du sikker på at det er lurt å bruke mer på logomerking enn det selve produktet koster? Kanskje det av og til kan være bedre å la være å merke for eksempel en billig kulepenn, som kun skal benyttes til å fylle inn et spørreskjema. Pengene for merkingen kan sikkert brukes mer fornuftig enn at mottakeren kopler deg og merkevaren din til en dårlig penn?

Kvalitet og pris har ofte en sammenheng, men et billig produkt behøver av den grunn ikke være et dårlig profileringsprodukt så lenge det passer inn i planen/strategien.

Lover og regler, samt miljøhensyn og etikk er viktige rammebetingelser som også skal være ivaretatt når du mottar varene dine.

Hva bør man tenke på?

Eksempler på hva vi ønsker å vite mer om, før vi hjelper deg med å finne frem til det optimale profileringsproduktet eller gaven mottakeren blir glad for å få:

- Hva vil du oppnå/hvorfor vil du gjennomføre denne     aktiviteten? Inngår dette som en del av markedsplanen og hva kan du fortelle oss om den?

- Er produktet tenkt å dekke et behov, og/eller skal det følge  opp og underbygge budskap i andre kanaler? 

- Hvem skal motta produktet og hva er de opptatt av?

- Hvilke antall må du ha?

- Hva er budsjett/target-pris?

- Hvilke tidsfrister må vi forholde oss til, og skal/kan totalopplaget fordeles?

 

Vi har en egen nettbutikk med over 93.000 forskjellige varer som du kan tittet på: Reklamegaver.no og et stort showrom på Bryn i Oslo

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.