Meny
Meny

Fondue Gourmand i støpejern 1,6 liter fra Le Creuset

Varekode: 60090000602460

Le Creusets fondue “Gourmand” er ideell til mindre fondueretter, med for eksempel ost, vin, buljong, sjokolade eller olje. 

Fonduesettet består av en fonduegryte på 1,6 l med en kant til å støtte gaflene på, og som beskytter bordet mot sprut og søl. Settet inneholder også brenner, seks fonduegafler samt et oppskriftshefte.

Med sin unike evne til å fordele og holde på varmen er støpejern et ideelt materiale for fonduegryter. Fonduegryten kan også brukes alene som en vanlig gryte.

 

Fonduegryten i støpejern kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og tåler dessuten ovn og rengjøring i oppvaskmaskin.

Varmekilder: Grill, elektrisk, gass, induksjon, keramisk, Ovn
Rengjøring: Håndvask, Oppvaskmaskin
Garanti: Livstidgaranti

Induction Icon Dishwasher Safe Icon Oven Icon Electric Icon Ceramic Icon Gas Icon

Vanlig pris kr 2 339,00

Special Price kr 1 754,25

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

Historien om Le Creuset Som resultat av en sterkt forankret håndverkstradisjon og kontinuerlig fokus på innovasjon, har Le Creuset siden 1925 vært anerkjent som leverandør av kjøkkenutstyr av høyeste kvalitet. Den runde støpejernsgryten kalt Cocotte (fransk ord for gryte) var det første produktet som ble laget på fabrikken for 90 år siden. Gryten har blitt løpende forbedret, og er i dag verdensberømt for sitt ikoniske design og suverene funksjonalitet. Volcanic var den første fargen som ble produsert på Le Creusets fabrikk i Frankrike. Fargen på den glødende flammen fra smeltet støpejern minner om fargen på flytende lava, noe som har vært inspirasjonskilde til den ikoniske fargen Volcanic. Denne fargen har vært Le Creusets varemerke siden 1925. Respekten for tradisjonelt håndverk preger hvert eneste produkt fra Le Creuset, som representerer kompromissløs kvalitet og gir deg de beste forutsetninger for gode resultater på kjøkkenet. Le Creusets produktutvalg består i dag av kjøkkenutstyr i mange kategorier på tvers av materialer, farger og designer. Dette omfatter de velkjente støpejernsproduktene, stentøy, rustfritt stål og non-stick-gryter og -panner samt bakeformer, kjeler, kverner, vintilbehør og kjøkkenredskaper.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 60090000602460
Merker Le Creuset
Farge Rød
Størrelse 1,6 L
Materiale Støpejern
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Fondue Gourmand i støpejern 1,6 liter fra Le Creuset

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.