Meny
Meny

Drikkeflaske 0,5L Snorkfrøken Hadeland Glassverk

Varekode: 119023 Snorkefrøken

Drikkeflaske 0,5 liter med rosa neoprentrekk med Mummitrollet.

Mummitrollet er en trivelig fyr som blir dypt interessert i alt han ser og observerer. Verden er full av spennende opplevelser, og 
 
Mummitrollet er særlig opptatt av havet og stranden, der han elsker å samle små steiner og skjell. Mummitrollet vil gjerne ut på eventyr, og aller helst vil han redde noen!


  • Fremstilt i herdet glass

  • Kan vaskes i oppvaskmaskin

Vanlig pris kr 189,00

Special Price kr 139,86

Lagerstatus: På lager

Legg til mine favoritter
Beskrivelse

Detaljer

Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift.

De forvalter en betydelig historie og kulturarv, men satser samtidig på kontinuerlig utvikling og ny design, for å møte fremtidens behov. 

Glassverket ble anlagt på grunn under gården Mo på Jevnaker i 1762 og produksjonen kunne starte i 1765. I den første tiden bestod produksjonen i hovedsak av flasker, apotekerglass, medisinglass og glass til husholdningsbruk. I 1852 overtok Ole Chr. Berg som bestyrer ved Hadeland og under hans ledelse gjennomgikk verket en rivende utvikling. 

Produksjonen ble lagt om til småglass som omfatter alt fra vinglass til boller, fat, blomsterglass og vaser. På 1800-tallet brukte man modeller av glass fra andre land i Europa. I 1920-årene begynte man med egen utvikling av modeller.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 119023 Snorkefrøken
Merker Hadeland Glassverk
Farge Rosa
Størrelse 0,5 liter
Materiale Herdet glass
Vekt: 185 gram
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Drikkeflaske 0,5L Snorkfrøken Hadeland Glassverk

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.