Meny
Meny

Antibac Antibakteriell Spray Freshcard

Varekode: 603018

Antibac Desinfeksjonssprit er en meget effektiv bekjemper av bakterier på reise, i bilen og på offentlige toaletter, eller andre steder hvor hygienen ikke er på topp hele tiden.

Antibac gel fjerner 99,9% av bakerier, virus og sopp i løpet av 15 sekunder. Den er etanolbasert og inneholder mykgjøringsmiddel som gjør hendene myke.

Antibac Fresh Card hånddesinfeksjon spray er en liten og hendig spray som dreper virus, sopp og bakterier. Den er mild og skånsom mot hendene. Sprayen inneholder mykgjørende og fuktighetsgivende midler som gjør at huden bevarer sin naturlige fuktighetsbalanse. Den kleber ikke, absorberes raskt og er enkel å påføre. Spray nok til å dekke hele hånden (circa 3 ml) slik at huden er dekket i minst 30 sekunder. Tilsatt en behagelig duft. Den lille flasken er praktisk på reise, og er fin å ha i innerlommen eller i veska. 

kr 45,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Sykefraværet kunne vært drastisk redusert hvis folk var flinkere til å vaske hendene. Undersøkelser viser at f.eks rihnovirus (forkjølelsesvirus) spres via hendene i hele 71% av tilfellene. At muligheten for smitte også er stor ved besøk på offentlige toaletter og på eksotiske reiser er i tillegg velkjent.

Heldigvis finnes det nå enkle hjelpemidler som effektivt reduserer farene for å bli smittet. Antibac har en lang tradisjon og svært høy kompetanse på utvikling av desinfiserende produkter på den skandinaviske markedet.

Deres produkter er laget for å drepe så mange bakterier, virus og sopp som mulig samtidig som den er mild mot hendene.

Merk! Meget brannfarlig væske og damp. Gir alvorlig øyeirritasjon.

 

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Varekode (SKU) 603018
Merker Antibac
Farge Gjennomsiktig
Størrelse 20 ml
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Antibac Antibakteriell Spray Freshcard

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.